BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az Európai Központi Bank  kamatdöntő ülést tart, amelyet délután fél 3-kor Mario Draghi jegybankelnök sajtótájékoztatója követ. A döntéshozók várhatóan nem változtatnak a monetáris kondíciókon a decemberi lépés után.

A Nemzetközi Energiaügynökség  (IEA) délelőtt 10 órakor közzéteszi havi olajpiaci jelentését, amelyben a világpiaci kereslet és kínálat alakulásáról, a kitermelésről és a tartalékokról is beszámol.

Az USA  Energetikai Információs Hivatala a nyersolajtartalékok heti változásáról jelent. Legutóbb 4,1 millió hordós emelkedésről számoltak be, amellyel 483,1 millió hordóra növekedett a tartalékok szintje.

Az USA-ban  a múlt héten benyújtott munkanélkülisegély-kérelmek számáról közölnek adatot. A várakozások szerint 255 ezren igényelhették a segélyt, ami nem jelentene növekedést az előző hónapokhoz képest.

Közzéteszi  a tavalyi negyedik negyedévre vonatkozó gyorsjelentését az American Express kártyatársaság, az elemzői várakozásban 98 centes egy részvényre jutó eredmény és 7,91 milliárd dolláros bevételi várakozás szerepel.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.