BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Federal Reserve  magyar idő szerint este 8 órakor jelenti be kamatdöntését. A várakozások szerint a döntéshozók egyelőre nem változtatnak a jelenlegi kamatszinten. Az eseményt nem követi sajtótájékoztató.

Az Egyesült Államokban  a versenyszektor januári létszámbővüléséről közöl adatokat az ADP. A decemberi 153 ezer fős bővülés után januárra 168 ezres foglalkoztatottságnövekedést prognosztizálnak az elemzők.

Magyarországon  a januári fel­dol­gozóipari beszerzési­menedzser- in­dex értékét közli az MLBKT. Az év végi leállások után várhatóan a decemberi 52,2 pontnál magasabb aktivitási indexről számolnak be.

Külföldről  is számos januári feldolgozóipari konjunktúramutató érkezik. Az Egyesült Államokban az ISM-féle aktivitási index érkezik, míg Európában többek közt az olasz és a brit bmi-t közli a Markit.

Az amerikai tőzsdék  zárása után teszi közzé negyedik negyedéves eredményeit a Symantec. A vírusirtó szoftvereket fejlesztő cégtől 18 százalékos bevételnövekedést várnak az elemzők a konszenzus szerint.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.