BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Nokia közzéteszi negyedik negyedéves számait. A finn cég bevétele 6,8 milliárd euró lehetett az elemzők szerint, ami 77 százalékos növekedésnek felel meg az előző év azonos időszakához viszonyítva.

A Bank of England kamatdöntő ülést tart, ahol várhatóan nem változtat az alapkamat szintjén. A döntéssel együtt friss inflációs jelentést is közölnek, ezt Mark Carney jegybankelnök sajtótájékoztatón ismerteti.

Az Amazon.com az amerikai tőzsdék zárása után közzéteszi negyedik negyedéves számait. Az amerikai e-kereskedelmi óriástól 44,7 milliárd dolláros bevételt várnak az elemzők, ami 25 százalékos növekedés.

A nagy amerikai olajvállalatok közül a ConocoPhilips publikálja gyorsjelentését. A vállalat 7,3 milliárd dolláros bevételt érhetett el, ami 8 százalékos növekedésnek számít, ennek ellenére a vállalat veszteséges lehetett az elemzők szerint.

A GoPro közli negyedéves gyorsjelentését. Az akciókamerákat gyártó vállalat részvényenként 22 centes profitot érhetett el október–decemberben, míg egy évvel ezelőtt 8 centes vesztesége volt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.