BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Izrael, a tökéletes tesztpiac

A közel-keleti államban a tőke és szaktudás jelen van, a piac kicsi, ám az igények nagyon hasonlítanak az európai és amerikai piachoz.

A fintech startupok paradicsomában a jó ötlet villámgyorsan találkozhat a befektető pénzével, az újítások piaci bevezetése pedig globális sikertörténetté válhat. A Fintech Banking Summit-on az iparág hazai kiválóságai mellett izraeli befektetési tanácsadóktól és startupoktól tudhatjuk meg november 22-én, hogy mi a sikerük titka – olvasható a szervezők közleményében.

Mint írják, a siker összetevői szinte tapinthatóak Izraelben: az innovációhoz szükséges tőke és szaktudás jelen van, a piac kicsi, ám az igények nagyon hasonlítanak az európai és amerikai piachoz.

Tökéletesen „tesztpiac” Izrael, amelynek kis mérete miatt a befektetőknek azonnal globális méretekben kell gondolkozniuk, hiszen csak így érhetnek el valódi profitot.

A honvédelem itt kiemelt jelentőségű, a versenynek pedig komoly tétje van; szinte társadalmi elvárás tehát az innováció, az újítások kapcsán pedig a gyors döntés, ha annak tárgya valóban hasznos a társadalom szempontjából.

Fotó: Shutterstock

A konferencián a hazai pénzintézetek vezetői, a különböző szabályozó testületek tagjai, befektetési vezetők és tanácsadók, üzletfejlesztési igazgatók, IT vezetők, innovátorok, állami pénzügyi vállalatok vezetői, minisztériumok, ügyvédi irodák és pénzügyi tanácsadó cégek képviselői vesznek részt és osztják meg egymással és az érdeklődőkkel gondolataikat az előadások közötti szünetekben.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.