BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tartja a pénteki szintet a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 45 364,14 ponton nyitott hétfőn.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 45 364,14 ponton nyitott hétfőn. A pénteki záró értékéhez képest nem változott.

Nem látott határozott irányt a nyitás előtt a szakértő

Iránykereséssel indulhat a kereskedés hétfőn a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az Equilor befektetési Zrt. senior elemzője szerint. Varga Zoltán kommentárjában azt írta, hogy nem látszik határozott irány a tőzsdén a hét kezdetén. Az OTP árfolyamában 15 ezer forintnál húzódik egy fontos lélektani támasz, míg ellenállási szint 15 250, majd 15 500 forintnál található.

Fotó: Földi D. Attila

A Mol jegyzése visszaesett a 2900 forintos szint alá, a következő meghatározó támasz 2850 forintnál húzódik. A Richter ismét felfelé vette az irányt, 6500 és 6565 forintnál találunk akadályokat. A Magyar Telekom árfolyama továbbra is a 435-450 forintos kereskedési sávban mozog – írta.

Hozzátette: a tőzsdei befektetők figyelmének középpontjában a héten az amerikai-kínai kereskedelmi megállapodás első fázisának küszöbön álló aláírása van.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.