BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Pozitívan startolt el a BUX

A szerdai záró értékéhez képest 0,18 százalékkal erősödött.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 78,40 pontos emelkedéssel, 44 098,43 ponton nyitott csütörtökön. A szerdai záró értékéhez képest 0,18 százalékkal erősödött.

Török Lajos, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője korábban kifejtette, hogy a kedvező nemzetközi befektetői hangulat mellett a magyar piacon is emelkedhetnek az árfolyamok. A vezető részvények közül az OTP grafikonján 15 000 forintnál húzódik a következő fontos ellenállási szint. A Mol mozgása továbbra is bizonytalan, a 2600 forintos szintre érdemes figyelni a következő napokban is, amely ismét támaszt jelent, de még nem biztos, hogy sikerül felette maradni.

A Richter jegyzése a pénteki negyedéves jelentés előtt a 6500-6600 forintos szintek között mozog, míg a Magyar Telekom a 450 forintos támaszt teszteli, amelynek szignifikáns letörése esetén folytatódhat a csökkenés – tette hozzá.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.