BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hárommilliárdos konszolidált nyereséget célzott meg a Duna House

Ötéves stratégiai célkitűzéseket fogadott el ma a Duna House igazgatósága.

Az ötéves stratégiai célkitűzésében a Duna House Group igazgatósága 2024-es évre 17,8 milliárd forint árbevételt, 3,2 milliárd forint EBIDTA és 2,2 milliárd forint adózott eredményt tervez elérni organikus növekedéssel core üzleti tevékenységeiből – tette közzé a társaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján. A cégcsoport emellett további ötmilliárd forint árbevétellel, egy milliárd forint EBIDTA-val és 0,9 milliárd forint adózott eredménnyel tervez bővülni jövőbeli akvizíciókon keresztül. Ezzel a 2024-re meg tervezi haladni a három milliárd forintos konszolidált adózott eredményt.

Céljainak elérése érdekében a társaság részt vesz a Magyar Nemzeti Bank növekedési kötvényprogramjában, amelynek keretében hatmilliárd forint értékben tervez kötvényt kibocsátani.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.