BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Egyre hosszabb a fogadási csalásban érintett Premier League-meccsek listája

Immár több mint 250 olyan PL-mérkőzést vizsgálnak, amelyen Ivan Toney megsértette a fogadási szabályokat.

További meccsek kapcsán merült fel, hogy Ivan Toney, az angol élvonalban szereplő Brentford labdarúgója megsértette a fogadási szabályokat.

Ivan Toney, fogadási csalás
További 30 meccs került fel a fogadási szabályok megsértésével vádolt brentfordi csatár listájára
Fotó: AFP

Az angol szövetség (FA) kedden közölte, hogy a 26 éves csatár a korábbiakon kívül 2017. március 14. és 2019. február 18. között 30 találkozón vétett az előírásokkal szemben.

Az FA egy hónapja arról tájékoztatott, hogy Toney 2017 és 2021 között 232 alkalommal sértette meg a fogadási szabályokat.

Angol sajtóhírek szerint a futballista ügyében hét hónapig nyomoztak, és az szinte bizonyos, hogy a saját csapata vereségére soha nem fogadott. A hír nyilvánosságra kerülését követően a játékos közölte, hogy mindenben együttműködik az FA-vel.

A Brentford novemberben, a PL 16. fordulójában Toney két góljával óriási meglepetésre 2–1-re legyőzte a címvédő, házigazda Manchester Cityt.

A futballista 14 mérkőzésen 10 gólt szerzett a PL most zajló idényében, az angolok világbajnoki keretébe azonban így sem tudta beverekedni magát.

Bár az őszi Nemzetek Ligája találkozók során kétszer is a keret tagja volt, egyszer sem léphetett pályára az angol válogatottban, amely a katari vb-n a legjobb nyolc közé jutott.

Amennyiben beigazolódnak a csatár ellen felhozott vádak, hosszú eltiltásra számíthat.

Katari vb: a magyar fogadók 1,2 milliárdot kaszáltak az argentin vb-címmel

Nem csak Lionel Messiék számára okozott örömöt a vasárnapi finálé végeredménye. Sok magyar szerencsejátékos is nyert a jó vb-tippekkel.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.