BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
null

Tolódik a generációk harca: elmarad Mike Tyson és Jake Paul bokszmeccse

Az elmúlt napok hírei alapján nem is meglepő, hogy elmarad Mike Tyson és az influenszerből lett bokszoló, Jake Paul összecsapása. Az év egyik legjobban várt bokszmeccse az egykori nehézsúlyú világbajnok kiújult fekélye miatt hiúsul meg.

A Mike Tyson–Jake Paul bokszmérkőzés szervezői hivatalosan is bejelentették, hogy elmarad a várva várt meccs – írja az Origo. A szervezők a veterán bajnok kiújult fekélyére hivatkoznak, ami miatt az orvosi stáb nem adott engedélyt Tysonnak, hogy ringbe lépjen.

Mike Tyson, Jale Paul
Mike Tyson és Jake Paul / Fotó: AFP

A texasi Arlingtonban lévő, mintegy 80 ezres AT&T Stadionba – ahol Dallas Cowboys NFL-csapat játssza hazai találkozóit – meghirdetett összecsapást, alighanem többen várták, mint a Tyson Fury–Olakszandar Uszik-meccset, vagy éppen Canelo Álvarez soron következő bunyóját. Az 57 éves korábbi nehézsúlyú világbajnok egészségi állapotáról azonban már a korábbi brutális edzésvideók ellenére is érkeztek aggasztó hírek, ráadásul Tyson néhány napja rosszul lett a Los Angelesből Miamiba tartó repülőgépen. 

A mérkőzés miatt sokan egyenesen az életéért aggódtak, mondván, 30 évvel fiatalabb ellenfele akaratán kívül akár meg is ölheti a szorítóban.

A történtek ellenére nem fújták le végleg a bunyót, az ESPN amerikai sportoldal információi szerint várhatóan június 7-én teszik közzé az új időpontot, az pedig biztosnak látszik, hogy a helyszín marad az arlingtoni stadion, amelynek behúzható teteje adott esetben egy téli mérkőzés megrendezését is lehetővé teszi.

 

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.