BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nem Miláké a nevét viselő Facebook-oldal, visszaélhettek az olimpikon nevével

Az úszó nem járult hozzá, hogy a nevében osszák meg Hosszú Katinka úszószövetséget bíráló levelét. Ugyanakkor állítólag a Milák Kristóf Facebook-oldal hozzá köthető, még ha nem is ő írja az oda kikerülő bejegyzéseket.

Miután Milák Kristóf 200 méter pillangón ezüstérmet – majd később 100 méter pillangón aranyat – szerzett a párizsi olimpián, újjáéledt az úszó nevét viselő Facebook-oldal, melyről a kommentek alapján sokan azt hiszik, hogy valóban Milák Kristófé.

20240803_114_KAR, Milák Kristóf
Milák Kristóf szerint nem az ő beleegyezésével került ki a Facebook-oldalára Hosszú Katinka levele / Fotó: Árvai Károly / Nemzeti Sport

A Magyar Nemzet kedd reggel úgy értesült, hogy bár a bejegyzéseket nem az úszó írja, az oldal Milák Kristóf tudtával és beleegyezésével működik. Ám miután az oldal megosztotta Hosszú Katinka úszószövetséget bíráló levelét, a laphoz olyan információk jutottak el, hogy Milák cáfolja, hogy az az ő jóváhagyásával került volna ki az oldalra. 

Ezért a lap arra a következtetésre jutott, hogy ha az oldal valamilyen formában kötődött, kötődik is Milák Kristófhoz, jelenleg elképzelhető, hogy visszaélnek a nevével.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.