BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
élelmiszer

Megbízhatóbb lenne a vodka, mint a pálinka?

„Magyarországon vagyunk világhírűek.” Ritkán hallani ennyire egybehangzó véleményt – és ez annál is inkább aggasztó, mivel nem cinikus, a magyar élelmiszereket lefitymáló kritikusok, hanem ezeknek az élelmiszereknek a sikerében érdekelt gyártók szájából hangzik el.
2010.02.05., péntek 08:46

Megbízhatóbb lenne a vodka, mint a pálinka? Lepipálná a portói a tokajit? A megszokott ízeket kereső, egyenkiszereléshez szokott nyugat-európai fogyasztó szemében – bármennyire fáj kimondani – igen.

De nem elég az sem, hogy egy termék legalább íz alapján nagyjából beazonosítható legyen, ezt például a pálinkáról aligha mondhatjuk el. Ahhoz, hogy egy vásárló keresse, ismernie kell, ahhoz pedig, hogy megismerje, ott kell lenni a szeme előtt. Nemcsak plakátokon, hanem az élelmiszerboltok polcain is.

A jegyzet teljes terjedelemben itt olvasható

A szerző további cikkei

Vélemény cikkek

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.