BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

190 millió forintnyi üdülési csekket váltottunk sportra

Sport célra 2007. január elseje óta használhatjuk fel üdülési csekkjeinket, s úgy tűnik egyre többen élünk ezzel a lehetőséggel.

2007-ben, kimondottan szabadidős sportolási lehetőséget kínáló szolgáltatónál, 119 helyszínen, 190 millió Ft értékben vettünk igénybe sportszolgáltatást üdülési csekkel.

Az üdülésben, a sportolási lehetőségek kínálatának és keresletének összefüggő fejlődését jelzi, hogy miközben egyre keresettebbekké válnak az aktív pihenésre lehetőséget adó Wellness-szolgáltatásokat kínáló szállodák, hotelek; az egyéb szálláshelyek tulajdonosai is évről évre, növekvő számban igyekeznek szabadidős sportolási lehetőséget kínálni vendégeiknek.

A statisztikákból kiolvasható, hogy egyre több pihenni vágyó kívánja üdülését, kikapcsolódását aktívan tölteni, szabadidős sportolással színesíteni.

A szálláshelyekhez kapcsoltan - tehát olyan szolgáltatóknál, amelyek nem csupán sportolási lehetőséget kínálnak - tavaly, további több mint ezer helyszínen fizettek a vendégek üdülési csekkel az általuk igénybevett szabadidős sportszolgáltatásért. Így a becslések szerint 2007-ben, (a kimondottan szabadidős sportolási lehetőséget kínáló szolgáltatóknál és a szálláshelyekhez kapcsoltan együttesen) összességében, mintegy két milliárd forint értékben egyenlítették ki tartozásukat üdülési csekkel a sportolni vágyók.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.