BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Leggazdagabb magyarok: 1. Demján, 2. Csányi, 3. Bige

Gazdagjaink tavaly óta többnyire még gazdagabbak, és új nevek is megjelentek köztük - derül ki a Népszabadság idei, a leggazdagabbakat bemutató Top 150 című kiadványából. Demján Sándor a leggazdagabb magyar - derül ki a Népszabadság most megjelent idei, a 150 leggazdagabb magyart bemutató kiadványából.

A főleg ingatlanokban utazó vállalkozó-doyen egy év alatt 40 milliárddal fejelte meg tavalyi 260 milliárdját. A második Csányi Sándor, a "sokszínű" befektetéseiről is ismert OTP-bankvezér lett, a 2007-es 200 milliárd után a kiadvány szerkesztésekor 210 milliárdra taksált vagyonával. Ez azóta is folyamatosan változik, hiszen a hektikus tőzsdei ármozgás naponta értékeli át például az OTP-részvénypakettjét - írja a Népszabadság Online.

A 3. helyezett 79 milliárd forinttal a számítását a műtrágya- és műanyagiparban megtaláló Bige László Tibor, aki viszont a tavalyi 45 milliárdról majdnemhogy duplázott. A kiadvány számításai szerint tavaly óta a főképp ingatlan-, média- és pénzügyi befektetésekkel foglalkozó Nobilis Kristóf gazdagodott: 6 milliárdról majd 20-ra. Ezzel a 26. helyet szerezte meg. A növekedésben nem sokkal maradt el tőle a műgyűjtő Antal Péter, illetve a szállítmányozási, logisztikai és wellnessüzletben utazó Révész Bálint sem.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.