BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Május végén rajtol a Tér-Film-Zene Fesztivál

A világgazdasági válság idején az emberek egyre kevesebbet tudnak költeni kultúrára, pihenésre, szórakozásra. Ebben a helyzetben rendkívüli módon felértékelődnek azok a színvonalas produkciók, amelyek egyáltalán nem terhelik meg a közönség pénztárcáját. Ezek közé tartozik a Tér-Film-Zene Fesztivál is.

A kulturális rendezvénysorozat nem csupán ingyenes, hanem a leghosszabb ideig is tart: május 30-tól augusztus 9-ig biztosít tartalmas programokat a Budapesten és más városokban élőknek egyaránt.

A főváros mellett idén Veszprémben, Nyíregyházán, Pécsett, Debrecenben, Balatonfüreden, Nagykanizsán, Szombathelyen, Baján és Szegeden lesz Tér-Film-Zene Fesztivál. Minden város igyekezett a lehető legpatinásabb helyen megrendezni e háromnapos programsorozatot.

A Tér-Film-Zene Fesztiválon ingyenes megakertmozik óriáskivetítőjén élvezhetők a bemutatott filmek. A gondosan összeválogatott kínálatában jórészt gyermek- és animációs, valamint játékfilmek, tévéjátékok szerepelnek.

Az ezévi filmkavalkád  programjaiban többek között az idén elhunyt Bacsó Péterre emlékeznek, de mindenképpen említést érdemel, de más neves magyar rendezők - Sándor Pál és Makk Károly – filmjeit is bemutatják. Külön érdekesség az este tíz óra utáni „mozis időutazás”, hiszen ekkor kerül sor a némafilmek vetítésére. A budapesti programok szervezői nem csak a mozirajongókra gondoltak. A fesztivál ideje alatt olyan igényes zenei produkciókat is meghallgathatnak az érdeklődők.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.