BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Indiai turistákra utazik közösen Bécs és Budapest

A Bécsi Turisztikai Hivatal meghívására hétfő óta India 19 legnagyobb utazásszervezője ismerkedik a közép-európai piaccal. A bécsi szakmai szervezet a magyar főváros turisztikai promócióját végző BTH Budapesti Turisztikai Szolgáltató Kht.-val is egyeztetett a programról. A program célja: minél több indiai turistát vonzzanak a régióba.

Az indiai meghívottaknak szervezett workshopra meghívást kapott Fekete László a BTH Budapesti Turisztikai Szolgáltató Kht. ügyvezetője is, aki prezentáció keretében hívta fel a figyelmet Budapest turisztikai kínálatára, vonzó szolgáltatásaira, valamint az együttműködési lehetőségekre.


 
Fekete László kifejtette: Budapest turizmusának jövője szempontjából döntő fontosságúnak tartja a távol-keleti piacok felé történő nyitást, mely Béccsel együttműködve sokkal hatékonyabban valósulhat meg. Az ügyvezető hangsúlyozta, hogy India a gazdasági válság miatt most még fontosabb, hiszen a Föld második legnépesebb országaként szinte az egyetlen olyan terület, amelynek még a globális gazdasági válság sem tudta visszafogni dinamikus növekedését.

Még a neves nemzetközi elemzőket is meglepték az első negyedéves adatok, amelyek szerint India produkálta a legnagyobb GDP-növekedést világszerte, ezért a BTH Kht. vezetője a jövőben a kezdeményezés folytatását tervezi Béccsel közösen, melynek további lépései és részletei szintén napirendre kerültek a mostani találkozó alkalmával - tette hozzá.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.