BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új seprű jól seper: Páva takarít Pécsett

Kezdeményezi a Pécs-Pogányi Repülőteret Működtető Kft. ügyvezetőjének felmentését a pécsi polgármester. A város vezetői szerint a reptér rossz üzletpolitikával üzemel és mulasztások is történtek.

Ács Gyula, a Pécs-Pogányi Repülőteret Működtető Kft. ügyvezetőjének felmentését kezdeményezi a pécsi városvezetés - tájékoztatta közleményben a bama.hu-t Nagy Csaba alpolgármester. 

"Ács Gyula menesztését azért kezdeményeztük, mert a vizsgálatok során olyan mulasztásokat, rossz üzletpolitikára és cégvezetésre utaló nyomokat tártak fel a szakértők, amely ezt a döntést szükségszerűvé teszi" - áll a közleményben.

Nagy Csaba levelében azt írta: Páva Zsolt polgármester utasítására írásban kérte a Baranya Megyei Önkormányzat elnökét, Hargitai Jánost, mint a pécsi önkormányzat tulajdonostársát, hogy járuljon hozzá a Pécs-Pogányi Repülőteret Működtető Kft. ügyvezetőjének felmentéséhez.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.