BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Milyen munkaerőt keresnek idén a vállalatok? – Nézze meg!

Az MMPP a Szociális és Munkaügyi Minisztérium támogatásával működő, a Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézet (GVI) által kidolgozott és fejlesztett online adattár, amely a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal és a GVI által végzett, 7000-8000 céget felölelő munkaerő-piaci prognózis adatfelvételek eredményeit felhasználva online módon lekérdezhető információkat nyújt munkavállalóknak, munkát keresőknek, munkaadóknak és képző intézményeknek a vállalkozások várható munkaerőigényéről és segíti az elemzőket a munkaerőpiac elemzésében.

Új adatokkal bővült a Magyar Munkaerőpiaci Prognózis online lekérdezési rendszer, amelyben 2010. januártól elérhetővé váltak a Rövid távú munkaerő-piaci prognózis 2009 őszi adatfelvételének adatai, amelyek a vállalatok 2010-re vonatkozó munkaerő-felvételi és -elbocsátási szándékairól adnak információt.

Az MMPP lekérdezési rendszerben a vállalatok jelenlegi és várható üzleti helyzetét és munkaerő-gazdálkodását jellemző adatok 2005-től érhetők el, és ezen túl, 1993-től megtekinthető néhány kiemelt mutató, amelyek a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal és jogelődjei által végzett felvételekből származnak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.