BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Cséfalvay: a nyugdíjreform és az adósságfék terén élen járunk

Magyarország az Európai Unióban az egyik legambiciózusabb, legszélesebb körű reformprogramot hajtja végre - hangoztatta Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium stratégiai államtitkára az Európai Parlament gazdasági bizottsága előtt felszólalva szerdán Brüsszelben.

Hozzátette: a nyugdíjreform és az adósságfék terén az ország élen jár a reformokban, a munkaerőpiac rugalmasságának területén sincs lemaradva, hiszen ezzel számos más ország is küzd.

Úgy fogalmazott, hogy "véget értek a zavaros idők", a reformok garantálni fogják, hogy a magyar gazdaság a fenntartható növekedési pályára kerül.

Az EP-bizottság elnöke, Sarah Bowles emlékeztetett arra, hogy a mostani az első, úgynevezett gazdasági párbeszéd, amelyet az EP a tavaly bevezetett hatos jogszabálycsomag alapján a tagországok pénzügyi tárcájával folytat.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.