BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nem brillírozott sem az Intel, sem az IBM

A tegnapi szép teljesítmény után ma egy kicsit visszaadhatnak a tőzsdék, de több fontos gyorsjelentés és amerikai ingatlanpiaci adatok is tarkítják a mai kereskedést – jelenti az Equilor.

Az amerikai nyitás előtt a Bank of America, zárás után pedig az American Express és az eBay közli az eredményeit. Tegnap zárás utáni gyorsjelentésében nem brillírozott sem az Intel, sem az IBM. Mindkét technológiai cég vártnál nagyobb mértékben csökkenő bevételről számolt be, ma negatív piaci reakcióra számítunk.

Barack Obama és Mitt Romney, amerikai elnökjelöltek magyar idő szerint ma hajnali vitájában ezúttal az elnök is jól teljesített, de tudósítók szerint Romney is ereje teljében volt. Az első gyors felmérések szerint összességében Obama támogatottsága nőtt egy leheletnyivel, a két jelölt továbbra is fej-fej mellett halad.

Angela Merkel német kancellár a választásokhoz közeledve egyre inkább kezd a gazdaságélénkítés pártjára állni. Ezúttal Németország adócsökkentéssel történő stimulálását sürgette, szerinte ugyanis a növekedés érdekében fontos a belső kereslet élénkítése.

A Nokia holnap publikálja a gyorsjelentését, mely megmozgathatja a befektetők fantáziáját. Az elkalapált árfolyamú cég szerintünk jövőre már akár nullszaldósság is kihozhatja magát. A mostani gyorsjelentés jó indikációt jelenthet, hogy sikerült-e összeszedni a céget, és a Windows-os telefonok be tudnak e törni a piacra.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.