BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nagy újítással állt elő egy légitársaság

A hőérzékeny áruk szállítására alkalmas technológiákat kínáló Emirates SkyCargo, a DuPont vállalattal együttműködve új White Cover szolgáltatást fejlesztett ki.

A hőérzékeny áruk szállítására alkalmas technológiákat kínáló Emirates SkyCargo a DuPont vállalattal együttműködve új White Cover szolgáltatást fejlesztett ki. Az új találmány védőpajzsként biztosítja majd az áruk optimális állandó hőmérsékletét: nagy meleg esetén visszaveri a nap sugarait, a hidegben pedig megakadályozza a szállítmány hővesztését.

A White Covert főként a hőmérsékletváltozást jobban tűrő romlandó áruk, például a zöldségek és gyümölcsök szállításakor alkalmazzák, míg a White Cover Advanced az erre érzékenyebb gyógyszeripari termékek védelmére szolgál. Az új White Cover Xtreme még inkább elősegíti az extrém és változó időjárási körülmények között szállított hőérzékeny áruk, például a gyógyszeripari termékek védelmét.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.