BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Együttműködik a Belügyminisztérium és az Erste Bank

A szaktárca és a pénzintézet összefogásának köszönhetően a közfoglalkoztatás alapján létrehozott szociális szövetkezetek kedvezményes számlavezetési csomaghoz és egyszerűsített ügyintézésű, olcsó hitelhez juthatnak.

A közfoglalkoztatás alapjain szerveződő szociális szövetkezetek fejlődését elősegítő együttműködési megállapodást írt alá a Belügyminisztérium és az Erste Bank. A szaktárca és a pénzintézet összefogásának célja

a közfoglalkoztatás alapján szerveződött szociális szövetkezetek társadalmi szerepének erősítése.

 

A szociális szövetkezetek a munkahelyteremtés lehetőségét jelentik azokon a településeken, ahol a hagyományos vállalkozói struktúrák nem minden esetben életképesek.

A szövetkezetek megalapításának fontos célja, hogy vállalkozásként valódi piaci szereplők legyenek – és ezzel járuljanak hozzá a hátrányos helyzetű települések foglalkoztatottsági szintjének növeléséhez és gazdasági felzárkóztatásához.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.