BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ötvenöt éves a Világgazdaság

Jubileumi gazdasági konferenciát rendez ötvenöt éves fennállása alkalmából a Világgazdaság Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter fővédnökségével és részvételével.

A Világgazdaság, amely az online térben a vg.hu címen érhető el, ötvenöt éves múltra tekint vissza, sokan zöld újságként emlegették, emlegettük. Mindig is a magyar és a világgazdaságról, üzleti életről tájékoztatott, az 1980-as években zárt körben terjesztették. Szerepe hiánypótló, témája egyedülálló, hiszen a 2022-ben megjelent lapszámokig ez volt Magyarország utolsó gazdasági-üzleti témájú napilapja és az online térben versenytársai mellett ezt a szerepet ugyanúgy megtartotta.

20230628 Budapest
CU.BE Budapest, a Bosch Rexroth ipari innovációs élményközpont ünnepélyes átadása.

Fotó: Kallus György LUS Világgazdaság VG 

A képen: Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter
Fotó: Kallus György / Világgazdaság

A hiteles szakmai múlt kötelez, ezért szervez gazdasági-szakmai konferenciát a Világgazdaság Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter részvételével és fővédnökségével október 2-án a Larus étteremben.

A megjelenteket Szajlai Csaba főszerkesztő köszönti, majd Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter Eljött a fordulat ideje címmel tart előadást. A nap folyamán szó esik a világgazdasági kihívásokról Parragh Lászlónak, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnökének előadásában, a konferencia kitér az energiaipar helyzetére és a kkv-szektor támogatására, egyúttal bemutatkozik az  MBH Bank, amely új nagybankként lépett a piacra idén.

A délután a szakmai kerekasztal-beszélgetéseké, amelyeket kollégáink moderálnak. Három külön szektorban esik szó a blue chip cégek szerepéről, a lakossági és vállalati hitelpiac alakulásáról, valamint a pénz- és tőkepiac gazdaságot felzárkóztató szerepéről.

Ne maradjon le, regisztráljon mihamarabb itt a rendezvényre.

Időpont és helyszín: 2023. október 2., Larus Rendezvényközpont, Budapest, Csörsz u. 18/b 1124

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.