BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Szokatlan időpontban és szokatlan vendéggel tartanak kormányinfót

Pénteken lesz ismét kormányinfó, ahol kivételesen nem a megszokott felállásban tájékoztatnak a legfrissebb kormányzati döntésekről.

Pénteken kilencórai kezdettel ismét kormányinfót tart Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő. Ám nemcsak az időpont szokatlan, hanem a felállás is, ezúttal Bóka János uniós ügyekért felelős miniszter is jelen lesz az eseményen, ami arra utal, hogy várhatóan uniós ügyek dominálnak majd a kormányzati tájékoztatón. Ezekből pedig volt bőven mostanában, elég csak a bojkottfelhívásra, a Külügyek Tanácsának ülése körüli mizériára vagy Brüsszel legújabb fenyegetésére gondolni, miután újból belengette az Európai Bizottság a pénzcsapok elzárását.

kormányinfó
Szokatlan időpontban és szokatlan vendéggel lesz kormányinfó / Fotó: Balogh Zoltán

A miniszterelnök, Orbán Viktor csütörtök délután posztolt a kormányülésről, amelyhez csak annyit írt, hogy „kormányülés Summer Edition”. A kormányfő este már utazik is tovább Tusványosra, ahol szombaton a szokásokhoz híven egy nagy ívű beszédre készül.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.