BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Csökken a Széchenyi Kártya hiteleinek a kamata

A gazdaságpolitikai akcióterv részeként csökkennek a beruházási kamatok. A kamatcsökkentés egészen pontosan az akciótervben található Demján Sándor-programban kapott helyet.

A Széchenyi-kártya program beruházási hiteleinek a kamatát 3,5 százalékra csökkenti a kormány november 1-jétől az eddigi 5 százalékról – mondta Szabados Richárd, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkára a tárca hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

Budapest,,Hungary,-,04.09.2024,-,Hands,With,Money,And,Otp, akcióterv, széchenyi kártya
Olcsóbb lesz a beruházási hitel a gazdaságpolitikai akcióterv keretében / Fotó: Shutterstock

Szabados Richárd arról is beszélt, hogy a jövőre tervezett, minimum 3 százalékos gazdasági növekedés elérése érdekében fogadta el a kormány a 21 pontos új gazdaságpolitikai akciótervet.

Az akcióterv része az a Demján Sádor program is, melynek részeként csökkennek a kamatok. A lehetőség a Széchenyi Beruházási Hitel MAX+, a Széchenyi Lízing MAX+, a Széchenyi Mikrohitel MAX+ és az Agrár Széchenyi Kártya MAX+ termékeket érinti majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.