BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A mohácsi kistérség 41 települése is az EMFESZ-től veszi a gázt

Az EMFESZ Kft 2008 szeptemberében kezdte meg önkormányzati gázszolgáltatását, ma már több mint 150 önkormányzati ügyfele van.

Szeptember 15-től az EMFESZ Első Magyar Földgáz és Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft lett Mohács és a közvetlen környezetében található további 40 település intézményi földgázellátója. A szerződés a 41 település összesen 77 intézményét érinti, köztük például a mohácsi tűzoltóságot is.



Az, hogy több település együttesen, egy kistérségként köt gázszolgáltatási szerződést, nem új keletű, hiszen korábban - ENTAR néven - Budapest VII., VIII., XV. kerülete, valamint Pécel és Százhalombatta is közös gázbeszerzési társulást hozott létre, melynek gázszállítója szintén az EMFESZ. Az EMFESZ Kft az önkormányzatok és intézményeik számára egyedi üzleti feltételeket, személyre szabott szerződéskötési lehetőségeket biztosít és - talán, amit közleményében kiemel - egyénileg kalkulált, a fogyasztás mértékéhez és jellegéhez igazított, kedvező árat nyújt. Az önkormányzatok szabadpiaci gázellátása során a közbeszerzési eljárások keretében, a szolgáltatók és kereskedők egymással versenyezve törekszenek a fogyasztók számára legkedvezőbb ár és szerződési feltételek biztosítására.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.