BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megállt a forint gyengülése - 274 körül az árfolyam

A forint ma megjárta a 271-es és a 275-ös szinteket is, végül nem tudott a kedvezőbb, erősebb irány felé fordulni: 274-es szint körül állapodott meg az euróval szembeni jegyzés.

A forint 274,2-es szintre erősödött vissza, miután a 200 napos mozgóátlag környékére gyengült délután. A svájci frank 204,24 forintba kerül, az euró kiegyensúlyozott teljesítménnyel tartotta meg az 1,34-es szintet a frank ellenében, 1,342 a pillanatnyi árfolyam. A dollár a tegnapi zárás körül mozog, 194,6 forint a zöldhasú.

A friss piaci adatokat itt megtekintheti!

A délután jelentősebb hazai esemény nélkül zajlott; délelőtt a Nemzetgazdasági Minisztérium közölte, 5,5 százalék körül lenne a hiány beavatkozás nélkül, mely az előző kormány hibája – húzta alá a minisztérium. Matolcsy György részleteket közölt a válságadóról, és megerősítette, hogy a magánpénztári befizetések nem fognak a nyugdíjkasszákhoz vándorolni 2011 végéig.

A piac strukturális reformbejelentéseket várt volna, a piaci szereplők egybehangzó vélekedése szerint ezek a válságadók egyáltalán nem számítanak annak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.