BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Lemondott a diplomabotrányba keveredett főigazgató

Felajánlotta lemondását a Zöldhatóság diplomabotrányba keveredett főigazgatója, Fazekas Sándor pedig elfogadta a döntést.

Felajánlotta a vidékfejlesztési miniszternek lemondását az Országos Környezet-, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőség főigazgatója. A miniszter elfogadta azt, erről Fazekas Sándor a HírTV élő adásában beszélt szerda este. A Zöldhatóság vezetője, Tolnainé Szatmári Katalin azt követően döntött így, hogy Jávor Benedek országgyűlési képviselő, a Párbeszéd Magyarországért (PM) társelnöke a napokban blogján azt állította, Tolnainénak hamis a diplomája.

Jávor levélben fordult a Kandó Kálmán Műszaki Főiskola jogutódjaként működő Óbudai Egyetemhez a diploma ügyében, a főigazgató önéletrajza szerint ugyanis itt szerzett diplomát villamosmérnök informatikus szakon. Az intézmény válaszában tagadta a diploma létezését.
Az egyetem levelében azt is leírták, hogy sem 1999-ben, sem korábban nem létezett Villamosmérnök és Informatika Kar a Kandó Kálmán Műszaki Főiskolán, így villamosmérnök informatikus szakon nem lehetett végzettséget szerezni.

Jávor Benedek blogján még áprilisban jelent meg egy névtelen levél, amelyben belső forrásokra támaszkodva azt állították, hogy a Zöldhatóság igazgatóasszonya, Tolnainé Szatmári Katalin doktori címe hamis, és szakirányú végzettsége sincs.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.