BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

"Érdekes" fejlemények a BKV-vezér kiválasztásával kapcsolatban

Elképzelhető, hogy a BKV vezérigazgató posztjára kiírt pályázaton nem hirdetnek győztest, sőt az is, hogy később sem töltik be a státuszt, inkább megszüntetik - tudta meg a Népszava, melyet a Hírszerző idéz.

A pályázat beadási határideje egy hét múlva jár le. Az augusztus elsejétől öt évre szóló megbízatásra lehetséges jelentkezőként tartják számon Devecz Miklóst, a Hídépítő Zrt. korábbi vezérigazgató-helyettesét, Futó Sándort, a BKV igazgatóságának egykori elnökét és Kocsis Istvánt, a Magyar Villamos Művek Zrt. volt első emberét is.

A hírek szerint ennél jóval többen, tucatnyian vették meg a pályázatcsomagot.

Ennek ellenére a lap értesülései szerint elképzelhető egy olyan forgatókönyv is, hogy a háromtagú értékelő bizottság érvénytelennek nyilvánítja a tendert és Tóthfalusi Györgyöt, a korábbi SZDSZ-es honatyát, az igazgatóság elnökét nevezik ki az újonnan létrehozott elnök-vezérigazgatói beosztásba.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.