BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Így látják Önök! Hollandia nyeri az Eb-t! Biztos? Szavazzon!

A VGO által a csoportkör ideje alatt készített (nem reprezentatív) felmérés szerint a holland válogatott nyeri az Európa-bajnokságot.

A csoportkörben igen meggyőzően játszó Orenjére olvasóink 42 százaléka szavazott, s ezzel messze a legutóbb 20 éve diadalmaskodó hollandokat tartják a legesélyesebbnek. A második helyen Portugália végzett a szavazatok 18 százalékával, míg a harmadik Spanyolország lett rájuk minden hetedik olvasó szavazott.



Hasonló véleményen vannak egyébként a fogadóirodák is, amelyek a Hollandok végső győzelme esetén 4-4,5-szörös pénzt fizetnek a rájuk fogadóknak, míg a spanyolok és a portugálok győzelmét 6 körüli odds-szal adják. A két legesélytelenebb válogatott szerintük az orosz és a török, ennek a két csapatnak a végső sikerével a rájuk feltett pénz több mint tízszeresét lehet visszanyerni.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.