BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Egymásnak estek a Macskafogó alkotói! Perelnek

153 millióforintot követel a Macskafogó 2. producereitől a film két animációs szakembere, Vida Zoltán és Ormándlaky Zsolt. A filmgyártó ellenkövetelése 206 millió forint – írja a blikk.hu.

A Saint Kft. két alkotója maradéktalanul elvégzett munkájuk ellenértékét, valamint befektetett pénzüket kérik vissza, míg a produceri és alkotói munkákat ellátó Szerep Kft. azért nem fizet, mert szerintük Vidáék nem adtak át minden anyagot, ami náluk készült.

"Tavaly május óta a Szerep Kft. nem fizet nekünk. Harmincmilliós, többször hivatalosan elismert számlatartozásuk van, és minden számlához írásos teljesítési igazolás. És ott van még 45 millió, amit befektettünk, és sosem kaptunk vissza" – mondta a lapnak Vida.

– Elismert tartozásunk nincs, pontosabban ők is adósak maradtak bizonyos dolgokkal – mondta Salamon Eszter a film producere. „Egyelőre a mi követeléseink a nagyobbak, így a kifizetéseket azok teljesültéig visszatartottuk” – tette hozzá.

Klikk a videóhoz!

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.