BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Keressük 2008 karriergurujait

Rámosolygott a barátjára a szerencse, kinevezték egy jó pozícióba? Elismerésre méltóaz új főnöke szakmai múltja? Netán a kollegája váltott sikeresen?

Ha ismer olyan menedzsert, aki az elmúlt egy év alatt látványos, izgalmas, tanulságos karriert futott be, akkor ne habozzon, küldje el a nevet és a történetet a manager magazinnak, hogy az elmúlt egy év legnagyobb karrierváltásait bemutathassuk. Magazinunk ugyanis keresi azokat a vezetőket, akik a legsikeresebben léptek feljebb a karrierlétrán, illetve munkahelyváltásuk valamilyen oknál fogva különleges.

A beérkezett jelöléseket és az elmúlt egy évnek a Világgazdaság Karriervonalban megjelent váltásait zsűri értékeli, s az általuk kiválasztott vezetők jelennek meg a manager magazin októberi számában. Közép-, felső vagy csúcsvezetői pozícióban dolgozók jelölését várjuk, olyanokét, akik 2007. július 1-je és 2008. június 30-a között váltottak. A javaslatokat a [email protected] e-mail címre várjuk.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.