BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Postás biciklibotrány: most kezdődik csak igazán!

A Magyar Posta nem vette át a Cronopont Kft. által leszállított 150 darab kerékpárt budaörsi telephelyén csütörtökön délelőtt, ezért a cég még a nap folyamán megpróbálja a budapesti székháznál átadni a szállítmányt - mondta Tóth László, a Cronopont Kft. ügyvezetője - idézi a távirati irodát az MTV.

Tomecskó Tamás, a Magyar Posta Zrt. szóvivője megismételte korábbi kijelentését, miszerint a posta nem vár szállítmányt a Cronopont Kft.-től. Hozzátette: a posta 2008. július 25-én elállt a 2007. november 26-án megkötött szerződéstől, ezért nem vesznek át kerékpárokat.



Tóth László elmondta, hogy továbbra is érvényesnek tekintik a postával kötött szerződést a közbeszerzésen nyert kerékpárok szállítására, mivel a posta egyoldalúan állt el a szerződéstől, és ezt lépést jogellenesnek tartják.

Megjegyezte, hogy mivel társaságukat több száz millió forintos kár éri a posta egyoldalú szerződésbontása miatt, ezért nem marad más lehetőségük, mint jogi útra terelni az ügyet.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.