BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Shell hipermarketeknél nyit kutakat, de nem "Tesco-gazdaságosakat"

Hipermarketek közelében nyit hamarosan töltőállomásokat a Shell Hungary Zrt. Az első kút Mátészalkán, a Tesco közelében épül, a második helyszínét még titokként kezeltik.

"Nem Tesco-gazdaságos Shell-kutak lesznek – utasította el a feltevést –, hanem pontosan olyanok, mint a társaság meglévő töltőállomásai. Újszerűségüket maga a helyszínválasztás adja" – mondta Erényi Balázs, a cég igazgatósági elnöke.

Piaci résre lelt a cég a szolgáltatás minőségében is. Benzinkútjainál nemsokára újszerű ajánlattal jelenik meg: egyes megkülönböztetett kútoszlopoknál magasabb színvonalú lesz a kiszolgálás, más oszlopoknál pedig majdnem teljesen önkiszolgáló rendszert vezetnek be.

A fentieket arra a kérdésünkre válaszolva sorolta fel Erényi Balázs, hogyan reagál a Shell a gazdasági fejlődés várható lassulására, meg kell-e változtatni a 2009-es üzleti tervet. A terv nem változik, de már vizsgálják, hogyan lesz teljesíthető esetleg kisebb bevétel mellett is.

A cikk teljes terjedelmében csak előfizetőink számára elérhető. A cikket - az összes mai cikkel együtt - egy emelt díjú SMS elküldésével olvashatja el.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.