BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ferihegy: leállt az utasbiztonsági ellenőrzés, a Malév-járatok sorsa is kérdéses

Leállt az utasbiztonsági ellenőrzés Ferihegyen reggel 7 órakor, miután a területen dolgozók mindegyike sztrájkba lépett, azok az utasok, akik már átestek az ellenőrzésen elindulhatnak, akik azonban még csak most érnek ki a reptérre várhatóan nem.

Szollár Domokos, a BA szóvivője szerint a következő egy-két órában derül ki, hogy hány járat késik, illetve hányat kell törölni.

A Malév 5 járata még időben elindult a Ferihegyi repülőtérről szerdán reggel, a többit illetően azonban a légitársaság nem tud biztosat mondani. Németh Krisztina, a Malév szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a sztrájk miatt megszűnt utasbiztonsági ellenőrzést nem tudják pótolni, így, ha a helyzet nem javul a légitársaság is leállítja a jegykezelést.

Hozzátette: öt reggeli járatuk rendben elindult, most felmérik, hogy a többi járatra érkezett utasok közül hányan estek át még időben az utasbiztonsági ellenőrzésen.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.