BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Jó üzlet a Schillernek - 600 Opel Astrát vehet a rendőrség

Hatszáz Opel Astrát adhat át az Országos Rendőr-főkapitányságnak a Schiller Autóház Kft. Az ügylet az ORFK által kiírt flottabérlet-pályázathoz kapcsolódik.

 Az ügyintézői autókat a társaság az első negyedévben folyamatosan helyezteti forgalomba és adja át a megrendelőnek. A kétmilliárd forintos üzlet finanszírozását a K&H bank mint flottakezelő biztosítja, és a rendőrség a banktól bérli az autókat.

„Ahhoz, hogy ilyen rövid idő alatt 600 autó beérkeztetését, tárolását, nullrevízióját és vizsgáztatását el tudjuk végezni, a Fóti úti telephelyünk mellett egy telket is kibéreltünk” – mondta Schiller Gábor cégtulajdonos lapunknak, hozzáfűzve, hogy a tender révén jelentősen megemelkednek az autóház idei eladásai.

A cikk teljes terjedelmében csak előfizetőink számára elérhető. A cikket - az összes mai cikkel együtt - egy emelt díjú SMS elküldésével olvashatja el.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.