BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Egyre vonzóbb a távhő - Levált társasházak térnének vissza

Eljött a Főtáv Zrt. és az E.On Energiakereskedő ideje: a hozzájuk való visszautat keresi néhány olyan lakossági ügyfelük, akik a versenypiacon próbáltak szerencsét, ám megszeppentek az ottani változások miatt.

A távhő attól vált megint vonzóvá, hogy a Főtáv folyamatosan csökkenti díjait, és jövőre 5 százalékra esik a távhő áfája. Mégsem remélhet Kovács Lajos, a Főtáv vezérigazgatója gyors visszarendeződést, mert a levált társasházak hatalmas önálló fűtési beruházásokban kötelezték el magukat.

Az E.On gáza annak dacára lett megint kapós, hogy drágább, mint a szabadpiaci. Ám az olcsóbb gázt kínáló EMFESZ Kft. perek elé néz, s egyes ügyfelei aggódnak.

Pedig ettől az ő szerződésük érvényes marad, ha pedig nem kapnának gázt, a törvény más szolgáltatót kötelez az ellátásukra. Az E.On honlapján már olvasható a visszatérés módja.

A cikk teljes terjedelmében csak előfizetőink számára elérhető. A cikket - az összes mai cikkel együtt - egy emelt díjú SMS elküldésével olvashatja el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.