BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tizenöt-húsz perccel korábban menjen Ferihegyre

A Budapest Airport a Delta Airlines járatán történt merénylet kísérlet nyomán szigorítja biztonsági ellenőrzéseit. A fokozott vizsgálat hosszabb időt vesz igénybe.

Egyes repülőjáratok esetében minden utas ruházatát és kézipoggyászát ismételten átvizsgálják a repülőtér utasbiztonsági ellenőrei, valamint fokozottan ellenőrzik a beszállókártyákat is. Ezt azt jelenti, hogy az utasoknak a korábbinál 15-20 perccel hamarabb érdemes a ferihegyi reptérre érkezniük – mondta a Világgazdaság Online-nak a Budapest Airport vállalati kapcsolatok igazgatója.

Hardy Mihály hozzátette: a beszállókártyát a korábbi három helyett négyszer ellenőrzik majd. A Budapest Airport újabb személyzet munkába állításával, valamint a munkarend átszervezésével segíti az utasok minél gyorsabb eljutását a repülőgépekig.

Hogy ez pontosan hány főt és milyen tevékenységet takar, azt a cég biztonsági okokból nem közli. Hardy Mihály hozzátette: a most életbe lépő intézkedéseket az illetékes szervezetekkel történő folyamatos egyeztetés után vezetik be Ferihegyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.