BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új vezér a Posta élén: Schmitt helyett Schmidt

Néhány nap óta új vezérigazgató áll a Magyar Posta Zrt. élén. Schmidt Pál – aki egyes lapinformációkkal szemben nem azonos Schmitt Pál Péterrel, a leendő köztársasági elnök unokaöccsével – 36 éves, közgazdász.

 A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen végzett nemzetközi kapcsolatok szakirányon, s tanulmányokat folytatott a Passaui, valamint a londoni Thames Valley Egyetemen is. 1997-től az informatikai szektorban dolgozott különféle tanácsadói és vezetői pozíciókban, közel öt éven keresztül az Oracle Magyarország logisztikai és e-kereskedelmi projektjeit vezette.

2002-ben volt kollégáival megalapította a Konzorcia Kft.-t, amely informatikai szolgáltató tevékenységgel, vállalatirányítási és nagyvállalati beszerzési rendszerek bevezetésével, valamint egyedi fejlesztésű rendszerek kialakításával, üzemeltetésével foglalkozott.

A cikk teljes terjedelmében csak előfizetőink számára elérhető. A cikket - az összes mai cikkel együtt - egy emelt díjú SMS elküldésével olvashatja el.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.