BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Elmarad a szerdai sztrájk - Megegyezett a Malév pilótáival

Nem lesz pilótasztrájk szerdától, közölte Hegedűs Ádám, a Malév szóvivője azt követően, hogy légitársaság menedzsmentje megállapodott a légitársaság pilótáival, a megállapodás részleteit később ismertetik az érintettek.

Hétfőn délelőtt 10 órakor kétórás figyelmeztető sztrájkot tartottak a Malév pilótái. A munkabeszüntetés 10 járatot és 16 pilótát érintett, mondta el Óvári Tamás, a Hunalpa Magyar Közforgalmi Pilóták Egyesületének elnöke.

Ferenczi Zsolt, a Hunalpa kommunikációs vezetője az MTI kérdésére elmondta, hogy ha nem jár eredménnyel a figyelmeztető sztrájk, akkor szerdán 10 órától határozatlan idejű munkabeszüntetést kezdenek a pilóták, melyet sikerült a Malév menedzsmentjének elkerülni azt követően, hogy hétfőn délután megállapodott a pilóták képviselőivel.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.