BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Repüljön most!

Repülni jó. Különösen akkor, ha a télből a nyárba repít a gép!

Repülni jó. Különösen akkor, ha a téli zimankóból egzotikus, fülledt tájra repít a gép. Marokkóban, Egyiptomban, Tunéziában és Jordániában most is szikrázóan süt a nap, charter járatokkal és egyszerű átszállási lehetőségekkel pedig a Zöld-foki-szigetek, az Arab-öböl országai, Thaiföld, Kuba, vagy éppen Brazília is közelebb van, mint gondolná. Egy megfelelő időben lefoglalt jeggyel meglepően jó áron juthatunk el a világ távoli pontjaira.

A Budapest Airport mindent megtesz azért, hogy ebben a téli élményben a lehető legtöbb utasának része lehessen. Elindult a repuljmost.bud.hu honlap, ahol a legolcsóbb ajánlatok között válogathatnak a vakációra vágyók. Legyen szó repülőjegyről, vagy teljes utazási csomagról, itt néhány kattintással megtekintheti az egész kínálatot. A repülőtér hivatalos oldalán, a bud.hu honlapon pedig az összes Ferihegyről induló járatra lehet jegyet vásárolni.

Remek járatok és kedvezményes jegyek már vannak, már csak az elegancia hiányzik. Nem sokáig! A Budapest Airport szeretné, ha maga a repülőtér látogatás is kellemes élmény lenne. Éppen ezért gőzerővel épül a SkyCourt nevű új szuperterminál. A kagyló formájú épületből lélegzetelállító kilátás nyílik majd a kifutó pályára, a gurulóutak forgalmára. A hatalmas acél-üveg tetőszerkezeten keresztül szabadon áramlik majd a természetes fény. Ez a hangulat azokat is megérinti, akik amúgy nem a repülés szerelmesei.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.