BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új gazdasági vezető a Siemens egészségügyi üzletágának élén

2010. november 1-jétől a Siemens Zrt. Egészségügyi Szektorának gazdasági tevékenységét Huszáros Gergely (34) irányítja Magyarországon.

Huszáros Gergely közgazdász, a Budapesti Gazdasági Főiskola kereskedelmi szakán szerzett diplomát 2001-ben. 1998 óta dolgozik a Siemens Zrt.-nél. A Siemens saját komplex gazdasági képzésének elvégzését követően kezdetben gyakornokként tevékenykedett, majd két évig területi gazdasági munkatársként, 2002-től az értékesítési terület gazdasági vezetőjeként dolgozik. A Siemensnél töltött elmúlt 12 évben ismereteit folyamatosan bővítette, különböző képzéseken vett részt.

Gazdasági felügyelete alatt a Siemens Egészségügyi Szektora tovább folytatja a magyar egészségügy képalkotó diagnosztikai, terápiás és informatikai hátterének fejlesztését, az eltérő gazdasági környezethez alkalmazkodó pénzügyi megoldások megvalósítását, valamint tovább erősíti elkötelezettségét, hogy az uniós forrásokból finanszírozott kistérségi és kórházi fejlesztések megvalósuljanak.

A Siemens AG általános magyarországi képviseletét a hazai Siemens csoport vezető vállalata, a budapesti székhelyű Siemens Zrt. látja el. Kereskedelmi és szolgáltató profilja magában foglalja a Siemens termékek, rendszerek és technológiai megoldások hazai értékesítését, valamint a kapcsolódó szolgáltatásokat (tanácsadás, tervezés, engineering, telepítés, üzembe állítás, műszaki üzemeltetés, szerviz) a következő fő területeken: energia- és környezetmenedzsment, egészségügy; automatizálás és irányítás, közlekedés, ipari és közületi infrastruktúrák, IT-megoldások és -szolgáltatások.

A Siemens Zrt., valamint a csoporthoz tartozó termelő, szolgáltató és kereskedelmi tevékenységet végző további Siemens-leányvállalatok a 2009–2010-es üzleti évben együttesen 1857 munkatársat foglalkoztattak és 89,7 milliárd forintos összforgalommal járultak hozzá az ország gazdaságához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.