BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Igazgatói kinevezések a PwC-nél

Igazgatóként folytatja októbertől szakmai pályafutását

a PwC több szakembere.

A közgazdász végzettségű Mekler Anita 11 éve dolgozik adószakértőként a PwC adóosztályán. A szakember pályafutása során két évet töltött a PwC zágrábi irodájában, ahol adóátvilágításokkal foglalkozott, majd New Yorkban a PwC transzferárcsapatának tagja volt. Igazgatóként a PwC transzferárcsoportját irányítja, valamint feladata

a kiskereskedelem és FMCG- iparági csoportok munkájának koordinálása.

Közel egy évtizedes adóhatósági és pénzügyminisztériumi közszolgálat után, 2006-ban csatlakozott Réczei Géza a PwC társaságiadó-osztályához. Tekintettel arra, hogy a Pénzügyminisztérium adóigazgatási főosztályának főosztályvezető-helyetteseként az adóhatóság ellenőrzési és hatósági tevékenységének felügyeletében vett részt, igazgatóként nemcsak az autóipari és az energetikai szakértők, hanem az adóhatósági ellenőrzések szakmai támogatásáért felelős szakértői csoport munkáját is irányítja adószakértőként.

Loós András a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karán végzett, majd az Arthur Andersennél kezdte karrierjét. Kilenc éve dolgozik a PwC könyvvizsgálati osztályán, tőzsdei szakvizsgával, adótanácsadói és magyar könyvvizsgálói képesítéssel rendelkezik. A közelmúltban tért vissza kétéves londoni kiküldetéséből, ahol lehetősége nyílt szűkebb szakterületével, a telekommunikációs cégek könyvvizsgálatával nemzetközi szinten is foglalkozni.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.