BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Mentor Oscar 2012, keresik a legjobbakat

Pályázat Egyéni és szervezeti díjat is kioszt a Business Coach Kft. a most meghirdetett Mentor Oscar 2012 pályázat révén. A kiírás célja a mentoring-, a coachingszemléletű vezetés továbbterjesztése hazánkban. Pályázatokat várnak a közszférából, a kkv-k és multinacionális vállalatok közül egyaránt.

A benyújtandó pályázat terjedelme minimum három, maximum öt oldal, és tartalmilag az alábbi blokkokat kell, hogy tartalmazza: mentori misszió, miért fontos a számára/számukra, mit tett(ek) eddig azért, hogy odaadják neki(k) a Mentor Oscart, mióta végzi(k) a tevékenységet, és kiket hogyan mentorált(ak) eddig, mennyire része ez nála/náluk a vállalati kultúrának. A pályázónak szüksége van három mentorált kolléga ajánlólevelére, amelyben meg kell fogalmazni, hogy nekik miért volt hasznos ez a támogatás. Pályázni a nyilvános felhívásra vagy egyéni felkérésre is lehet.

A pályázatokat PDF formában kell eljuttatni a leadási határidő napjáig az [email protected] e-mail címre. A pályázatok leadási határideje: 2011. december 31. Az ünnepélyes eredményhirdetés és díjátadó pedig 2012. február 7-én, a 4. Magyarországi Coaching Konferencia keretében lesz. VG

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.