BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új vezetők az Avantgarde élén

Rédei Daniellát nevezték ki (33) az Avantgarde ügyvezető igazgatójává. A szakember kilenc éve dolgozik az üzleti kommunikációs tanácsadó vállalatnál. A szakma minden lépcsőfokát végigjárta, számos magyar és nemzetközi ügyfél kommunikációját egyengette, s jelentős vezetői tapasztalatokat is szerzett. Irányítása alatt – 2008 és 2010 között – az üzleti kommunikációs divízió 40 százalékos árbevétel-emelkedést ért el. Diplomáját 2001-ben szerezte a Kodolányi János Főiskolán.
A csoportot alapító, illetve tíz éven át irányító Schillinger Attila (44) az Avantgarde kötelékében marad,
a Public Affairs területet irányítja. A jogi diplomás szakember szavatol azért, hogy továbbra is jó minőségű, merész ötleteket és megoldásokat szállítsanak az ügyfeleknek.
Az üzleti és termékkommunikációs üzletág élére Bedy Krisztina (39) került. A szakember – aki 1998-ban diplomázott a Berzsenyi Dániel Tanárképző Főiskolán – több mint egy évtizedes médiatapasztalat után igazolt az Avantgarde Public Affairs csapatához. Interim pozícióban a GlaxoSmithKline vállalati kapcsolati igazgatója volt, néhány hónapja pedig visszatért a
tanácsadó céghez.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.