BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új felsővezetők a CIG Pannóniánál

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. a 2012. augusztus 16-i rendkívüli közgyűlésén többek között az új igazgatósági tagok megválasztásáról is döntött. Kádár Gabriella 2009 óta dolgozik a biztosítótársaságnál, 2012 januárja óta a társaság értékesítési vezérigazgató-helyettesként a diverzifikált értékesítési hálózat – függő és független biztosításközvetítők – összefogásáért, koordinálásáért, eredményes működésének biztosításáért felel.

Szintén igazgatósági tag lett Barta Miklós, aki 2011 januárjában csatlakozott a társasághoz kontrollingigazgatóként, 2012-től pedig pénzügyi és kontrollingigazgatóként dolgozik.

Birkás Balázs 2011 októberétől operációs vezérigazgató-helyettesként, 2012 májusától a CIG Pannónia Szolgáltató Központ vezetőjeként felügyeli a vállalatcsoporton belüli működési szinergiák minél hatékonyabb kihasználását, a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. és a CIG Pannónia Általános Biztosító Zrt. operációs tevékenységét. A cégcsoporthoz, a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt.-hez adminisztratív és kárrendezési vezérigazgató-helyettesként csatlakozott.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.