BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Már egymilliárdan Facebookoznak – Erősödik a részvény

A Facebook részvények árfolyama emelkedni kezdett, miután a vállalat közölte, hogy már 1 milliárd tagja van a közösségi oldalnak – írja a MarketWatch.

A Facebook 2 százalékot erősödött New York-ban a nyitás előtti kereskedésben, és elérte a 22 dollárt. A közösségi oldal részvényeinek árfolyama azt követően emelkedett, hogy a regisztrált felhasználók száma elérte az 1 milliárdos határt. Ez bámulatosan gyors növekedés egy technológia cégnek, amit Mark Zuckerberg nyolc évvel ezelőtt alapított.

Az 1 milliárdos felhasználói küszöb átlépése nem volt váratlan, a vállalat részvényeinek árfolyama mégis profitálni tudott ebből – írja a MarketWatch. Ugyanakkor megjegyzik, hogy a 22 dollár feletti árfolyam még mindig jóval elmarad a 38 dolláros májusi kibocsátási ártól.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.