BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Egymilliárdos fejlesztés az egerszalóki Shiraz Hotelben

Mintegy egymilliárd forint értékű fejlesztés nyomán 20 lakosztállyal, illetve szobával és további wellness szolgáltatásokkal, összesen 2300 négyzetméternyi területtel bővül az egerszalóki Mesés Shiraz Hotel - tájékoztatta az MTI-t a szálloda igazgatója.

A beruházáshoz 470 millió forintnyi támogatást nyert a szállodát üzemeltető, belföldi magánszemélyek által birtokolt Hotel Egerszalók Zrt. az Új Széchenyi Terv keretében - közölte Szepesi Richárd.

Elmondta: a bővítés nyomán 6200 négyzetméterre bővül a keleti hangulatú, "Az Ezeregyéjszaka meséit" idéző szálloda hasznos alapterülete, amely immár 65 szobában, többségében lakosztályokban, egyszerre 150 vendég fogadására válik alkalmassá.

Jelentősen, összesen 1000 négyzetméter területűre bővül a wellness részleg is. A wellness részleg fejlesztése az idén decemberben befejeződik, míg a teljes beruházást a tervek szerint jövő év május 31-én adják át - közölte az igazgató.

A szállodát üzemeltető társaság az elmúlt évben mintegy 500 millió forint árbevételt ért el. A hotel kihasználtsága az idén elérte a 75 százalékot - mondta Szepesi Richárd.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.