BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Fölöslegesen fokozta a várakozásokat a Sólyom

Nehéz követni, hogy éppen mi történik a Sólyom légitársasággal, hiszen napról napra változik a cég stabilitása, de az biztos, hogy a nagy felhajtással bemutatkozó társaságnak egyelőre nem szálltak fel a gépei. „Jelenleg is azon dolgozunk, hogy a légitársaság a működéséhez szükséges engedélyeket megszerezze. Ennek a dátumát nem prognosztizálnám. Most szeretnénk csöndben, külső behatásoktól mentesen dolgozni az engedélyek megszerzéséig” – közölte lapunkkal Hévizi Tamás kommunikációs igazgató.

A Sólyom Holding vezetője, Lucsik János október 10-én közölte a cég 73 dolgozójával, hogy nem tudják kifizetni a bérüket. „A Sólyom történetének minden mozzanata hihetetlen. Tipikus, miként nem szabad kommunikálni. Túl korán léptek a nyilvánosság elé. Fölöslegesen fokozták a várakozásokat” – magyarázta lapunknak Érsek M. Zoltán. A szakértő szerint nem kirívó, hogy a hatóság 3–4 hónap alatt nem ad engedélyt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.