BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Akcióznak az e-kereskedők

Közös akcióval készülnek a karácsonyra a hazai internetes kereskedők, a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület (SzEK.org) kezdeményezéséhez többek között a Shopline, az Extreme Digital, a JátékNet.hu, a brands.hu, illetve a G''Roby is csatlakozott.

A hagyományos kereskedelemben már régóta működő kuponfüzetek mintájára olyan rendszert alakítottak ki, amelyben a résztvevő webboltok egymás vásárlói számára nyújtanak egyedi kedvezményeket.

A kezdeményezés a bankkártyás fizetés elterjesztését is szolgálja az internetes vásárlásoknál, ugyanis a PayU online kártyás megoldást használók juthatnak majd hozzá a kedvezményekhez.

A múlt évben a kosaras rendszerben értékesítő hazai e-kereskedők 177 milliárd forintos forgalmat értek el, az idén ez az összeg meghaladhatja a 200 milliárd forintot az eNet előrejelzése szerint.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.