BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Vodafone elnöke a választás utáni nyugalomban bízik

Nálunk nem volt válság, cégünk 2010 és 2013 között megkétszerezte árbevételét – mondta Majoros Béla, a járműipari beszállító Csaba-Metál Zrt. vezérigazgatója a Világgazdaság évindító konferenciájának vállalati stratégiákról szóló panelbeszélgetésén.

A kilátások is jók, a piac egyre csak bővül – mondta. Szerinte azonban nem igaz az, hogy a bankok szívesen adnak forrásokat. Csak az kaphat szinte hitelt, aki amúgy inkább betétet helyezne el a bankban.Elmondta: a siker titka az, hogy a nyereséget mindig visszaforgattam a termelés fejlesztésébe.

Beck György, a Vodafone Hungary elnöke szerint a távközlési iparágnak jól ment az utóbbi években, így nem csoda, hogy a kormányzat megtalálta őket a különadóval. „Abban reménykedek, hogy a választások után nagyobb lesz a nyugodtság a gazdaságpolitikában” – mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.